Om Grenaa Hydraulik A/S

Grenaa Hydraulik A/S har eksisteret i mere end 25 år.
Som en selvstændig del af HSM koncernen har vi mulighed for at løfte selv de største opgaver indenfor industriservice og opbyg. Med mere end 300 mand i koncernen råder vi over medarbejdere med et bredt kompetencefelt og stor erfaring.

Når du vælger Grenaa Hydraulik er du sikker på at få den helt rigtige løsning, hver eneste gang. Vores medarbejdere er alle specialister inden for Hydraulik, kompressorer, pumper, løftegrej mv.

Offshore – vi ved hvad der kræves

Vi har stor erfaring i at arbejde offshore og kender den altafgørende vigtighed af stabil drift til søs. Vi yder 24 timers døgnservice og er klar til at rykke til søs når som helst med nogle af de dygtigste og mest erfarne folk i branchen.

Grenaa Hydraulik A/S er godkendt Teknologisk Institut´s Liftkontrol, og kan således udføre lifteftersyn efter de foreskrevne betingelser og krav herom.

Vi er specialister indenfor

Alt i
Hydraulik

Vi er din professionelle, seriøse og frem for alt erfarne servicepartner inden for alt i Hydraulik. Vi tilbyder såvel løbende service som reparation og står klar til at rykke ud 24 timer i døgnet året rundt.

Offshore
service

Service og reparation offshore sætter helt særlige krav til kvaliteten af det arbejde der udføres. Vi har stor erfaring i netop at arbejde offshore og ved hvor vigtigt det er for den kontinuerlige drift at alt arbejdet udføres korrekt i det barske miljø havet byder.

Lovpligtige
eftersyn

En lang række af lifte, komporessorer, autolifte, kraner mv. er underlagt årlige lovpligtige eftersyn. Vi tilbyder serviceaftaler der sikrer dig at alle lovpligtige eftersyn foretages rettidigt og korrekt, så du kan undgå uheldige overraskelser.

Flushing
og filtrering

Flushing og filtrering kan efter et driftstop sikre dig den bedst mulige genopstart af dit system, eller det kan lægges ind som en serviceforanstaltning for at opretholde en problemfri drift og skåne forskellige komponenter i systemet for unødigt slid.

Smøretanke, pumper
cylindre

Vi har stor ekspertise i specialfremstilling og reparation af cylindre, smøretanke og pumpter til forskellige formål. Vi leverer eksempelvis cylindre fra dag til dag, ja sågar fra time til time, hvis opgaven haster – og naturligvis med certifikat.

Truckservice

Vi udfører lovpligtige eftersyn af trukcs og maskabslifte, men tilbyder også reparation og løbende vedligehold af alle typer af trucks, uanset producent. Vores erfarne medarbejder sikrer dig at arbejdet udføres på den bedste tænkelige måde, hver gang.